WPN Opleidingen, Trainingen & Coaching

Als ondernemer wil je het beste bieden aan je klanten. Dit doen we door het verlenen van service, het luisteren naar de behoefte van de klant, een goede prijs-kwaliteit verhouding en natuurlijk het inzetten van kwalitatief geschoold personeel. WPN Opleidingen is gespecialiseerd in het geven van trainingen en coaching en beschikt over een professionele training faciliteit. Uiteraard kunnen opleidingen ook in-Company worden gegeven.

Naast alle vakopleidingen waarover personeel moet beschikken zijn er ook verplichte certificaten die behaald moeten worden, waaronder een VCA certificering. Voor uitvoerend personeel is een VCA basis voldoende, maar voor leidinggevende is een VCA VOL verplicht.

Om de tekorten van de huidige vraag in de markt te kunnen invullen, geven wij korte praktijktrainingen om mensen uit een ander vakgebied of mensen die in Nederland willen werken voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

Wij proberen deze doelgroep in een aantal weken veel praktische training te geven. Deze trainingen worden gegeven door opleiders / oud-gedienden uit de praktijk. Zij proberen op een eenvoudige manier het maximale praktijkinzicht te geven.

 

WPN Opleidingen, Trainingen & Opleidingen biedt u onder andere:

  • VCA trainingen basis en VOL in het Nederlands, Engels en Duits; andere talen in overleg
  • Trainingen van basisvaardigheden grondwerker
  • Trainingen van basisvaardigheden metseltechnieken
  • Trainingen van basisvaardigheden van flensverbindingen
  • Advies reduceren ziekteverzuim
  • Outplacement in samenwerking met de WPN Groep

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u een vraag? Wij kunnen u helpen! Laat hier uw bericht achter en wij nemen direct contact met u op.