WPN Industrie

De procesindustrie is een veelzijdige wereld die altijd in beweging is. Een wereld die draait op competente mensen met passie voor hun vak. In de rol van opdrachtgever of als kandidaat. WPN industrie verbindt deze mensen met elkaar. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de procesindustrie. Onze kandidaten zijn mensen met een gerichte vakopleiding, ervaring en hart voor hun werk.

WPN industrie is gespecialiseerd en kent de procesindustrie als geen ander. We hebben ervaring in sectoren als (petro)chemie, farmacie, voedingsmiddelen, schilderwerken, energievoorziening, afvalverwerking, vuilverbranding en slibverwerking. We werken in de Botlek (Rotterdam), bij de Moerdijk, Europoort, Maasvlakte, Eemhaven en in Limburg.

Met een waardevol netwerk en jarenlange ervaring in de procesindustrie zijn onze consultants goede partners in het maken van de juiste match. Sinds 2001 bemiddelen onze consultants professionals in deze branche. Hierdoor weten we precies wat er nodig is om een klus in de procesindustrie te kunnen klaren. Wel zo helder voor onze opdrachtgevers en kandidaten!

Interesse in nieuwe carrièrekansen? Of op zoek naar echte talenten in de petrochemische sector? Wij spreken uw taal en kennen uw werk en vinden de professionals die u zoekt.

WPN Industrie biedt u onder andere:

  • Detachering op uren- of projectbasis;
  • Jarenlange ervaring, betrouwbaarheid en continuïteit;
  • Een compleet scala aan specialismen;
  • Werving en selectie;
  • Een perfecte match op basis van opleiding, ervaring, kennis, capaciteit, persoonlijkheid en karakter;
  • Continuïteit van uw project of organisatie;
  • Flexibiliteit, kwaliteit en stabiliteit;

Certificeringen

We handelen volgens bestaande wet- en regelgeving. U als werkgever heeft de volgende zekerheden als u met ons zaken doet. WPN Industrie verzorgt de verloning van de werkmaatschappijen.

Certificeringen: NBBU, NEN 4400-1 & VCU. 

  

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u een vraag? Wij kunnen u helpen! Laat hier uw bericht achter en wij nemen direct contact met u op.