WPN Finance

Als ondernemer bent u dagelijks bezig met het realiseren van uw ambities. Ambities die zijn vastgelegd in financiële doelstellingen. Uw onderneming wordt daarmee steeds afhankelijker van financiële informatie. Vastlegging, verwerking, rapportage en interpretatie van financiële informatie is van essentieel belang voor het aansturen van uw onderneming. De financiële functie is vooral mensenwerk. De informatie is dan ook zo goed als de mensen die deze functie uitvoeren. Alleen een professional is goed genoeg. Een professional die u helpt uw ambities waar te maken.Professionals waar uw onderneming op kan bouwen. Niet alleen op hun vakinhoudelijke kennis maar juist daar waar het gaat om persoonlijkheid, karakter, het vermogen “out of the box” te kunnen denken. Een echte aanwinst voor uw onderneming!

WPN Finance bemiddelt deze financiële professionals op MBO/HBO/WO-niveau, veelal vanuit ons eigen uitgebreide netwerk. Van crediteurenbeheerder tot financieel manager, van project administrateur tot group controller. 
Wij spreken onze kandidaten eerst zelf uitvoerig, zodat we overtuigd zijn van hun meerwaarde voor uw onderneming. Dit alles vanuit onze jarenlange persoonlijke ervaring als financieel professional in diverse industriële ondernemingen. Dat maakt het voor u als ondernemer wel zo makkelijk.

WPN Finance biedt u:

  • Werving en selectie voor de permanente invulling van vacatures;
  • Detachering voor de invulling van tijdelijke fluctuaties in de bezetting; 
  • Snelle en adequate invulling van interim-opdrachten;
  • Uitstekende kandidaten op basis van opleiding, ervaring, persoonlijkheid, karakter en match met uw onderneming;
  • Dit alles op basis van kwaliteit en flexibiliteit.

Certificeringen

We handelen volgens bestaande wet- en regelgeving. U als werkgever heeft de volgende zekerheden als u met ons zaken doet. WPN Industrie verzorgt de verloning van de werkmaatschappijen.

Certificeringen: NBBU, NEN 4400-1 & VCU. 

  

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u een vraag? Wij kunnen u helpen! Laat hier uw bericht achter en wij nemen direct contact met u op.