WPN Betonmontage

In de wereld van de utiliteits-, weg- en waterbouw draait alles om beton. En natuurlijk om het vakmanschap dat komt kijken bij de verwerking en plaatsing van dit veelzijdige materiaal. WPN Betonmontage voorziet in de professionals die over dit vakmanschap beschikken. Professionals die beschikken over ruime ervaring, de benodigde kennis en expertise én de juiste persoonlijkheid die nodig is om uw bouwproject snel, goed en binnen de gestelde deadline te realiseren. Omdat WPN Betonmontage niet alleen stelleurs, mortelaars, opzichters en projectleiders detacheert, maar deze zelf ook opleidt kunnen we expertise, professionaliteit, kwaliteit en de juiste certificering garanderen.

Maar WPN Betonmontage zet de ervaring van haar gedreven en ervaren professionals niet alleen bij derden in. Ook in eigen beheer dragen wij bij aan uiteenlopende bouwprojecten in utiliteits-, weg- en waterbouw, zoals bruggen, kantoorgebouwen, parkeergarages, woontorens en nog veel meer.

Bent u op zoek naar personele capaciteit in combinatie met ervaring en gedrevenheid? Of ben je zelf werkzaam in de betonmontage en ben je op zoek naar een uitdagende werkomgeving? Neem contact op met WPN Betonmontage en onderzoek samen met ons de vele mogelijkheden.  

 

WPN Betonmontage biedt u onder andere:

  • Detachering op uren- en projectbasis
  • Werving, selectie en opleiding
  • Ervaren en gedreven, personele capaciteit
  • Aanname van complete projecten

Certificeringen

We handelen volgens bestaande wet- en regelgeving. U als werkgever heeft de volgende zekerheden als u met ons zaken doet. WPN Industrie verzorgt de verloning van de werkmaatschappijen.
 
Certificeringen: NBBU, NEN 4400-1 & VCU. 

  

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u een vraag? Wij kunnen u helpen! Laat hier uw bericht achter en wij nemen direct contact met u op.