Over WPN Groep

De markt van techniek binnen Industrie, On- & offshore, Bouw en Civiele Techniek is dynamisch en grillig. Opdrachtgevers en complexe projecten verlangen maatwerk en dat vergt flexibiliteit van werknemers en leveranciers. Daarnaast spelen kwaliteit, betrouwbaarheid, toewijding en beschikbaarheid een belangrijke rol.

Dit vraagt om een partner die feilloos aanvoelt hoe vraag en aanbod op elkaar moeten worden afgestemd en welke belangen er spelen bij het vinden van de juiste match. WPN Groep is die partner!

WPN Groep en haar partners hebben gezamenlijk méér dan 100 jaar ervaring in het detacheren van professionals binnen de markt van Industrie, On- & offshore, Bouw en Civiele Techniek. Van fitters en lassers tot projectleiders en van technisch tekenaars tot uitvoerders en risicomanagers; WPN Groep biedt op projectbasis de juiste ondersteuning op het juiste moment.

Via het wereldwijde netwerk van WPN Groep kunnen werkgevers beschikken over iedere gewenste specialist of de benodigde capaciteit en vinden jaarlijks honderden professionals precies die uitdaging waar ze naar op zoek zijn. WPN Groep bemiddelt, leidt op, begeleidt, adviseert en denkt mee. En dat kunnen we doen vanaf aanbesteding tot aan oplevering.

Wij detacheren, maar eigenlijk belangrijker “Wij ontzorgen”. Problemen oplossen is onze uitdaging en we gaan niet weg voor het geregeld is. WPN Groep is de motor achter de continuïteit van complexe projecten en de slagvaardigheid van organisaties.

WPN Groep biedt u onder andere:

  • Projectmanagement
  • Detachering op uren- of projectbasis;
  • Ondersteuning in plan-, uitvoerings- en onderhoudsfase;
  • Jarenlange ervaring, betrouwbaarheid en continuïteit;
  • Opleiding, werving en selectie;
  • Een compleet scala aan specialismen.

Ons team

Ruud Korpel
in

Ruud Korpel
WPN Industrie BV

+31 (0) 6 - 54 602 600

ruud@wpnindustrie.nl

in

Ria Witte
WPN Industrie BV

+31 (0) 6 - 29 31 88 34

ria@wpnindustrie.nl

Marcel Leentvaar
fi

Marcel Leentvaar
WPN Finance

+31 (0) 6 - 21 711 499

marcel@wpnfinance.nl

WPN Opleidingen
in

WPN Opleidingen
WPN Industrie BV

+31 (0) 6 54 602 600

ruud@wpngroep.nl

Hoofdkantoor
HQ

Hoofdkantoor
Prins Bernhardstraat 10
3258 AT Den Bommel

+31 (0) 187 - 847 875

info@wpnindustrie.nl

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u een vraag? Wij kunnen u helpen! Laat hier uw bericht achter en wij nemen direct contact met u op.