Opdrachtgevers

Als opdrachtgever heeft u behoefte aan de beste professionals om uw doel te bereiken. Dit is alleen mogelijk indien uw team de perfecte balans heeft van deskundigheid, ervaring, gedrevenheid en creativiteit.

WPN Stafflex biedt u de mogelijkheid dit te realiseren door Werving & Selectie of de inzet van projectmedewerkers of een geheel projectteam op basis van detachering met eventueel de mogelijkheid tot overname. Wij beschikken daarvoor over eigen medewerkers en een uitgebreide database met gemotiveerde professionals en daarbij behorende netwerken, waardoor wij in staat zijn snel te handelen en in uw behoefte te voorzien of het nu gaat het invullen van tijdelijke of permanente vacatures.

Indien u gebruik wenst te maken van onze interim professionals, op tijdelijk of langdurig projecten, bepalen we allereerst uw behoefte en voorwaarden voor samenwerking. Hiervoor hebben wij eerst een kennismakingsgesprek om uw organisatie en behoefte te leren kennen en zo een duidelijk beeld krijgen hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Op basis hiervan zullen wij u een voorstel doen op welke wijze samenwerking mogelijk is. 

De werkmaatschappijen van WPN Groep hebben voor o.a. onderstaande opdrachtgevers gewerkt:

 EngieKentechByldis

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u een vraag? Wij kunnen u helpen! Laat hier uw bericht achter en wij nemen direct contact met u op.